• میا (اِما استون) یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. میا در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین (رایان گسلینگ) آشنا می شود.

  • دیوار بزرگ ، یک فیلم حماسی به کارگردانی ژانگ ییمو است. داستان فیلم درباره ی تاریخچه ی دیوار چین می باشد. این دیوار برای دفاع از کشور در مقابل حمله ی کشورهای شمالی ساخته شده بود ولی فیلم از توضیحی فانتزی برای آن استفاده کرده و

  • سه دختر به دست مردی جوان و مرموز به نام کوین که دارای 23 شخصیت مجزا است، ربوده میشوند. اکنون آنها باید پیش از ظهور آشکار شخصیت 24 ام، از دست او فرار کند...

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Joseph Morgan بازیگر نقش Klause در سریال Vampire Diaries

      Joseph Morgan



      نام اصلی او :Joseph Martin
      اهل: wales
      متولد:16 می1981
      در لندن به دنیا آمد اما برای 11 سال در Swansea زندگی کرد.
      در دانشگاه Gorseinon درجنوب Walesدر رشته ی هنر (BTEC (business and technology education Council درس خوانده.
      او را بیشتر با نقش Klause در سریال خاطرات یک خون آشام محصول شبکه CW و هم چنین Judah Ben-hur در مینی سریال Ben-Hur می شناسند.
      در سال 2011 جوزف در فیلمی اسکاتلندی به نام 500 miles north و فیلم کوتاهی با نام Warhouse ظاهر شد که هر دو فیلم توسط Luke Massey کارگردانی شده بود.
      در فیلم Immortals او در نقش Spartan Lysander درکنار بازیگرانی مثل William Hurt ، Stephen Dorff ایفای نقش کرد.
      در سال 2012 او نویسندگی و کارگردانی فیلم کوتاهی به نام Revelation را با همکاری Persia White و Luke Massey بر عهده گرفت.
      او هم چنین در فیلم ترسناکی به نام Open Grave هم بازی کرده ست.
      و هم چنان مشغول بازی در نقش کلوس در سریال Vampire diaries ست.



      جوزف به طور حرفه ای از سال 2003 وارد بازیگری شد ،او آموزش بازیگری را در اوخر دوره ی نوجوانیش در Central School of Speech & Drama گذارند.
      به مدت 6 ماه هم به نوجوانان و کودکان بازیگری درس داده .
      او گفته است که اگر قرار بود در سریال خاطرات یک خون آشام نقشی به غیر از کلاوس را بازی می کرد ،حتما دیمن را انتخاب می کرده ست. البته نقش مورد علاقه ی او در سریال نقش کاترین است که nina dobrev آن را بازی کرده .
      کلا به بازی در نقش های منفی بیشتر علاقه مند است.






      Filmography

      Year Film Role Notes---
      2002 Spooks Reverend Parr
      2003 Eroica Matthias
      2003 Henry VIII Thomas Culpepper
      2003 Master and Commander: The Far Side of the World William Warley, Cpt. of Mizzentop
      2004 Hex Troy TV series
      2004 Alexander Philotas
      2005 William and Mary Callum
      2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! Alfie
      2006 The Line of Beauty Jasper TV mini-series
      2007 Mansfield Park William Price
      2007 Mister Lonely James Dean
      2007 Silent Witness Matthew Williams TV Series
      2007 Doc Martin Mick Mabley TV series
      2008–2009 Casualty Tony / Tony Reece TV series
      2010 Ben Hur Judah Ben-Hur TV mini-series
      2011–present The Vampire Diaries Klaus Mikaelson TV SeriesRecurring Season 2
      Main Cast Seasons 3-present
      2011 Angels Crest Rusty
      2011 The Grind Paul
      2011 Immortals Lysander
      2011 With These Hands Unknown Short Film, also Producer and Writer
      2011 500 Miles North James Hogg
      2012 Warhouse A.J. Budd post-production
      2012 Open Grave Nathan post-production
      2013 The Originals Klaus Mikaelson TV SeriesMain Cast
      Backdoor pilot
      Proposed spin-off to The Vampire Diaries
      2013 Revelation -- as Director/Writer, Short Film

      Year Award Category Work Result
      2011 Teen Choice Awards Choice TV Villain The Vampire Diaries Nominated
      2012 Teen Choice Awards Choice TV Villain The Vampire Diaries Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۴۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................