• میا (اِما استون) یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. میا در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین (رایان گسلینگ) آشنا می شود.

  • دیوار بزرگ ، یک فیلم حماسی به کارگردانی ژانگ ییمو است. داستان فیلم درباره ی تاریخچه ی دیوار چین می باشد. این دیوار برای دفاع از کشور در مقابل حمله ی کشورهای شمالی ساخته شده بود ولی فیلم از توضیحی فانتزی برای آن استفاده کرده و

  • سه دختر به دست مردی جوان و مرموز به نام کوین که دارای 23 شخصیت مجزا است، ربوده میشوند. اکنون آنها باید پیش از ظهور آشکار شخصیت 24 ام، از دست او فرار کند...

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Steven R.McQueen بازیگر نقش Jeremy در سریال The Vampire Diaries

      Steven R.McQueen

      نام کامل: Steven Chadwick McQueen
      متولد: 13 جولای 1988 در Los Angeles
      حرفه: بازیگر،مدل
      سال های فعالیت: از 2005 تاکنون



      Steven بازیگر و مدل آمریکایی متولد لوس آنجلس کالیفرنیا ، فرزند Stacey Toten و Chad McQueen ( بازیگر و کارگردان )است. پدربزرگ و مادربزرگ پدری او Steve McQueen و Neile Adams هردو بازیگر بوده اند. پدرخوانده ی او Luc Robitaille بازنشسته ی تیم ملی هاکی کاناداست.
      حرف R در نام خانوادگی او از نام خانوادگی پدرخوانده اش گرفته شده است.
      در سال 2005 او با حضور در یک اپیزود از سریال Threshold محصول شبکه ی CBS وارد عرصه ی بازیگری شد.
      هم چنین در آن سال ها به عنوان بازیگر مهمان در Without a trace و Miami و Numb3rs هم حضور پیدا کرد.یکی از مهمترین نقش های او بازی در سریال Everwood بوده است.
      در سال 2009 او برای نقش jeremy Gilbert در سریال مشهور The Vampire Diaries انتخاب شد . در سال 2013 نیز با مرگ این نقش در سریال ،او از این سریال خارج می شود.
      او در نقش Jake Forestor درفیلم Piranha (سه بعدی) ظاهر می شود. این فیلم در سال 1978 هم به همین نام ساخته شده بود.



      قد: 6ft
      چشم:قهوه ای
      بلده سازدهنی بزنه
      در ورزش های رزمی ، Kickboxing ، اسب سواری، هاکی روی یخ مهارت دارد.
      سریال مورد علاقه اس Dexter است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 Club Soda The Kid Short Film
      2008 Minutemen Derek Beaugard Disney Channel Original Movie
      American Breakdown The Kid Short Film
      2010 Piranha 3D Jake Forester Main Role
      Year Title Role Notes
      2005 Threshold Jordan Peters Episode: "Blood of the Children"
      2005–2006 Everwood Kyle Hunter 7 episodes
      2008 Numb3rs Craig Ezra Episode: "Atomic No. 33"
      Without a Trace Will Duncan Episode: "True/False"
      CSI: Miami Keith Walsh Episode: "Gone Baby Gone"
      2009–2013 The Vampire Diaries Jeremy Gilbert TV Series - 66 episodesRegular Cast
      Awards


      Year Award Category Work Result
      2011 Youth Rock Awards Rockin TV Actor The Vampire Diaries Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۱:۲۸ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................