• میا (اِما استون) یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. میا در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین (رایان گسلینگ) آشنا می شود.

  • دیوار بزرگ ، یک فیلم حماسی به کارگردانی ژانگ ییمو است. داستان فیلم درباره ی تاریخچه ی دیوار چین می باشد. این دیوار برای دفاع از کشور در مقابل حمله ی کشورهای شمالی ساخته شده بود ولی فیلم از توضیحی فانتزی برای آن استفاده کرده و

  • سه دختر به دست مردی جوان و مرموز به نام کوین که دارای 23 شخصیت مجزا است، ربوده میشوند. اکنون آنها باید پیش از ظهور آشکار شخصیت 24 ام، از دست او فرار کند...

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Matthew Davis بازیگر نقش Alaric Saltzman در سریال The Vampire Diaries

      MATT DAVIS



      نام : MAtthew W.Davic
      متولد : 8 می 1987
      در Saltlake city , utah .US
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 2000 تاکنون


      مت دیویس بازیگر آمریکایی که برای بازی در سریال Vampire Diaries محصول شبکه ی CW ، سریال What about Brian محصول شبکه ی ABC و Cult سریال دیگری از شبکه ی CW شهرت یافته است.

      مت در Salt Lake City به دنیا آمد و در دبیرستان Woods Cross تحصیل کرد و سپس به دانشگاه Utah رفت.
      از دیگر بازی های او می توان به Legally Blond محصول سال 2001 و (Tigerland (2000 و (Bloodrayne (2005 اشاره کرد. او در کنار kate Bosworth و Michelle Rodrigues در Blue Crush ایفای نقش کرد.
      یکی از پررنگ تر بازی های او در سریال خاطرات یک خون آشام بوده است. او در 3 فصل از این سریال حضور داشت.



      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Urban Legends: Final Cut Travis Stark / Trevor Stark
      Tigerland Private Jim Paxton
      2001 Pearl Harbor Joe As Matt Davis
      Legally Blonde Warner Huntington III
      2002 Below Odell
      Lone Star State of Mind Jimbo
      Blue Crush Matt Tollman
      2003 Something Better Skip
      2004 Seeing Other People Donald
      Shadow of Fear Harrison French As Matt Davis
      Heights Mark As Matt Davis
      2005 Into the Sun Sean Mack
      BloodRayne Sebastian As Matt Davis
      2006 Bottoms Up Johnny Cocktail As Matt Davis
      Mentor Carter
      2007 Wasting Away Mike
      2009 Finding Bliss Jeff Drake As Matt Davis
      S. Darko Pastor John Wayne
      2010 Waiting for Forever Aaron
      Television
      Year Title Role Notes
      2006–2007 What About Brian Adam Hillman Regular role: 24 Episodes
      2008 Law & Order: Special Victims Unit PJ Season 9 - Episode 18: "Trade"
      2009 Limelight David TV Movie
      2009 In Plain Sight Lewis Folwer Episode: "Rubble With A Cause", As Matt Davis
      2009–2012 The Vampire Diaries Alaric Saltzman TV Series - 47 episodesRecurring Cast - Season 1 : Episodes 9 - 13
      Regular Cast - Season 1 : Episode 14 - Season 3 : Episode 22 Special Guest Star - Season 4: Episode 2
      Damages Josh Reston 5 episodes
      2013–present Cult Jeff Sefton Regular Cast[2]




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۱:۳۱ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................