• میا (اِما استون) یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. میا در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین (رایان گسلینگ) آشنا می شود.

  • دیوار بزرگ ، یک فیلم حماسی به کارگردانی ژانگ ییمو است. داستان فیلم درباره ی تاریخچه ی دیوار چین می باشد. این دیوار برای دفاع از کشور در مقابل حمله ی کشورهای شمالی ساخته شده بود ولی فیلم از توضیحی فانتزی برای آن استفاده کرده و

  • سه دختر به دست مردی جوان و مرموز به نام کوین که دارای 23 شخصیت مجزا است، ربوده میشوند. اکنون آنها باید پیش از ظهور آشکار شخصیت 24 ام، از دست او فرار کند...

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Rutina Wesley بازیگر نقش Tara Thornton در سریال True Blood





      نام: Rutina Wesley

      تاریخ تولد: February 1, 1979

      محل تولد: Las Vegas, Nevada, United States



      Rutina Wesley بازیگر آمریکایی است. پدرش رقاص است و مادرش هم در زمینه رقص فعالیت می کرد. Rutina رقص را

      در Simba Studios و West Las Vegas Arts Center آموزش دید. بعد از گرفتن لیسانسش در زمینه تئاتر، مادر بزرگش به

      پیشنهاد کرد که یک دوره پرستاری بگذراند ولی او قبول نکرد. او به مدرسه Juilliard ملحق شد و مدرکش را در may 2005 از

      آنجا دریافت کرد. او یک تابستان را در آکادمی سلطنتی هنر های دراماتیک (Royal Academy of Dramatic Art ) گذراند،

      جایی که باعث شد او و همبازی آینده اش، Nelsan Ellis ، دوستان نزدیکی شوند.



      در سال 2006 Rutina در نمایش نامه ی The Vertical Hour نقش برجسته ای داشت. در سال 2005 یک نقش جزئی در فیلم

      Hitch داشت.



      بیشترین شهرت او به خاطر بازیش در نقش Tara Thornton در سریال True Blood است.



      او برای بازی در نقش Tara امتحان داد و Alan Ball او را انتخاب کرد چون او اولین کسی بود که ناحیه ی آسیب پذیر شخصیت

      Tara را به خوبی نشان می داد.


      * در سال 2009 نامزد جایزه Scream مربوط به بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.

      * دیپلم دبیرستانش را از Las Vegas Academy of International Studies گرفت.

      * او با همکلاسی اش، Jacob Fishel ، که یک بازیگر است ازدواج کرده است.


      Filmography


      Year Film Role Notes
      2007 How She Move Raya Green Film debut
      2008 Numb3rs Sarah Episode: "Magic Show"
      2008–present True Blood Tara Thornton 60 episodes, Regular
      2009-2012 The Cleveland Show Yvette / Tori (voice) 2 episodes
      2010-2011 Generator Rex Agent Kenwyn Jones (voice) 2 episodes
      Awards/Nominations


      Year Award Category Work Result
      2009 Scream Awards Best Supporting Actress True Blood Nominated
      2010 Screen Actors Guild Awards Outstanding Ensemble in a Drama Series True Blood Nominated






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۵۶ بعد از ظهر